субота, 21 березня 2020 18:20

На Донбасі припиняють пропускати людей через лінію розмежування

На Донбасі припиняють пропускати людей через лінію розмежування
Рух через лінію розмежування тимчасово зупиняється. Фото: Reuters

На Донбасі з 22 березня через спалах коронавірусу тимчасово припиняють пропускати громадян та транспортні засоби через лінію розмежування.

"Для ефективної протидії та недопущення занесення на підконтрольну уряду України територію коронавірусної інфекції з 00:00 22 березня 2020 року припиняється пропуск через лінію розмежування осіб і транспортних засобів", - повідомляє прес-служба штабу ООС у Facebook.

Пропуск представників моніторингових місій ОБСЄ, ООН, Міжнародного комітету Червоного хреста здійснюватиметься за раніше встановленим порядком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РНБО збирає засідання щодо запровадження надзвичайного стану

"У виняткових випадках, за наявності критично важливих життєвих обставин та відповідних підтверджуючих документів, особі може бути наданий дозвіл на перетин лінії розмежування", - додали у відомстві.

В окупованому Криму зафіксували перший випадок зараження коронавірусом. COVID-19 виявили у жителя півострова, який прибув з Франції.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі припиняють пропускати людей через лінію розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі