понеділок, 18 січня 2016 11:06

ДНР та ЛНР об'єднаються у Новоросію - блогер

ДНР та ЛНР об'єднаються у Новоросію - блогер
Фото: www.gazeta.lviv.ua

У березні цього року планується злиття самопроголошених ДНР і ЛНР в одну квазідержаву Новоросія на чолі з нинішнім ватажком донецьких терористів Олександром Захарченко.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер і блогер-розслідувач Роман Бурко, посилаючись на джерела в адміністрації ЛНР Ігоря Плотницького.

"Сьогодні прийшли інсайди від наших джерел "адміністрації ЛНР" І. Плотницького. З чуток, які гуляють в кулуарах "адміністрації ЛНР", у березні планується злиття" Л / ДНР "в одну клоаку "Новоросію". Формальним "правителем" цього новоутворення планують поставити О. Захарченко. У зв'язку з цим, відчуваючи, що годівниця скоро піде в руки конкурента, Плотницький і "його команда" вимагають зараз від усіх дрібних підприємців "заплатити податки на 2 місяці вперед", - пише Бурко.

У той же час він зазначив, що "злиття" може не відбутися, якщо "бунт на кораблі", заварений збройними бандформування так званої ДНР "Троя" під приводом "боротьби з наркоманією і свавіллям", підкосить позиції конкурента і "незадоволені польові командири" зіграють свою партію.

"Поки отримали поп корн і продовжуємо пасти головних фігурантів дійства з російських кадрових військових. Шістки типу Плотніцького і Захарченко разом зі скопом різноманіття найменувань різношерстих угруповань нам не так цікаві як діяльність НД, ГРУ і ФСБ РФ. Але інтрига присутня ", - резюмував Бурко.

Нагадаємо, нещодавно американський експерт заявив, що ідея проекту "Новоросія" зникла.

Зараз ви читаєте новину «ДНР та ЛНР об'єднаються у Новоросію - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі