неділя, 08 березня 2020 20:35

Бойовики підірвали українську вантажівку, є втрати

Бойовики підірвали українську вантажівку, є втрати
Бойовики 4 рази порушили режим перемир'я. Фото: rubryka.com

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: двічі неподалік Опитного – з 82-мм мінометів – 15 мін, 15 пострілів зі станкових протитанкових гранатометів, а також здійснив 2 постріли з протитанкового ракетного комплексу; поблизу Авдіївки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Один обстріл противник здійснив у районі оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поруч з населеним пунктом Хутір Вільний – з гранатометів різних систем", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі мирний житель потрапив під кулі снайпера

"Сьогодні російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажний автомобіль одного з підрозділів Об'єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення та один – бойове ураження. Крім того, під час ворожих обстрілів українських позицій три наших захисники отримали поранення. Підрозділи Об'єднаних сил прицільними вогневими ударами дали адекватну відповідь противнику. Втрати ворога уточнюються", - додали у відомстві.

На Донбасі внаслідок пожежі, яку спричинили обстріли бойовиків, постраждав український опорний пункт. Також вогонь ледь не завдав шкоди будинкам мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики підірвали українську вантажівку, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі