пʼятниця, 30 червня 2017 11:19

Бойовики на Донбасі посилюють свої підрозділи на передовій

Бойовики на Донбасі посилюють свої підрозділи на передовій
Терористи на Донбасі проводять перегрупування своїх сил.

Російсько-терористичні війська на Донбасі проводять перегрупування своїх сил. На ділянках уздовж лінії фронту підсилюють свої підрозділи додатковими вогневими засобами.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У північному районі Горлівки (селище Гольмівське) відзначена поява розрізнених піхотних груп окупантів загальною чисельністю до 50 людей. Раніше на цю ділянку противник перекинув мобільний тактичний резерв чисельністю до "мотострілецької роти" з доданою бронетехнікою. На південній околиці Гольмівського зафіксовано появу бронетехніки окупантів (3 одиниці БМП-2, 1 одиниця МТ-ЛБ)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія не хоче, аби США давали зброю Україні

Розповідають, що у районі Веселої Гори (навпроти Щастя) і в районі на схід від Жовтого фіксують нові замасковані вогневі позиції для мінометів (можливо, СПГ) - до батареї.

"У районі Обозного зафіксовані 3 одиниці БМП-1 противника в капонірах, обладнаних у дворах приватного сектора. Від Тельманового на північний напрямок (у напрямку до Донецька) окупанти перекидали КамАЗом і "Уралом" 122-міліметрові гаубиці Д-30А, чисельністю до батареї. Перекидання вели у темний час доби, приховано (тут часто з'являються спостерігачі СММ ОБСЄ)".

"Росія спробує захопити всю Луганщину, щоб торгувати газом" - Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі посилюють свої підрозділи на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі