четвер, 26 жовтня 2017 10:11

Бойовики накрили Троїцьке снарядами залпового вогню

Бойовики накрили Троїцьке снарядами залпового вогню
Незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Фото: Корреспондент.net

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою.

Російські найманці продовжували обстрілювати українські позиції на лінії розмежування, застосовуючи заборонене озброєння. Про це повідомив прес-центр Штабу АТО.

"Уночі неподалік Троїцького бойовики спочатку били по укріпленнях сил АТО з мінометів 120-міліметрового калібру. А близько 23:00 поблизу цього селища випустили 20 снарядів із реактивної системи залпового вогню. Крім того, увечері окупанти вкотре, наражаючи на небезпеку цивільне населення, обстріляли з мінометів 120-міліметрового калібру житловий сектор селища Водяне", - йдеться у повідомленні.

Крім того, гранатометним вогнем накрили донецький напрямок. Зокрема, під обстрілами опинились українські позиції на підступах до Авдіївки та на шахті "Бутівка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На маріупольському кордоні впіймали ДНРівця

Таке саме озброєння ворог застосовував біля Кримського, що на луганському напрямку.

Незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У відповідь українські бійці 9 разів застосовували зброю, примушуючи ворога дотримуватися режиму "тиші". Один військовий поранений унаслідок боїв.

Бойовики били з кулеметів по захисниках Гнутового.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики накрили Троїцьке снарядами залпового вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі