середа, 17 травня 2017 11:14

25 російських журналістів чекають "паспорта" ЛНР

25 російських журналістів чекають "паспорта" ЛНР
У списку на отримання паспорта ЛНР наразі перебувають 25 російських журналістів

Голова фейкової республіки Ігор Плотницький розповів, кому готовий вручити незаконний паспорт поза чергою.

Про це повідомляють "Известия".

"Ми почали видавати "паспорти" 2015-го, на відміну від ДНР. Сьогодні видали близько 50 тисяч "документів". Звичайно, після історичного рішення Володимира Путіна про визнання наших "паспортів" кількість заявок на їх видачу суттєво збільшилася, але наші потужності такі, що ми можемо видавати близько 200 паспортів на добу. Найближчим часом збільшимо темп у півтора-два рази", - стверджує терорист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська співачка отримала "паспорт" ЛНР

За його словами, "документ" на пільговій основі перш за все отримують діти, які досягли відповідного віку та ті, кому треба змінити "паспорт" або за віком вклеїти фотографію.

"ЛНР також видає "паспорти" відомим людям. Але тут слід розуміти, що це передусім політичне питання. До нас приїжджав Джеффрі Монсон (колишній американський боєць змішаного стилю, який має паспорт Росії. – Gazeta.ua) і просив "паспорт", хоча малоймовірно, що він залишиться тут жити, працювати. Але якщо люди такого калібру хочуть мати наш "паспорт", чому ми повинні в цьому їм відмовляти?", – дивується він.

Також бойовик зазначив, що у списку на отримання паспорта ЛНР нині перебувають 25 російських журналістів.

Жителі окупованих територій Донбасу та Криму, які оформили собі "паспорт" РФ чи псевдореспублік ДНР і ЛНР, матимуть труднощі з отриманням біометричного паспорта.

Зараз ви читаєте новину «25 російських журналістів чекають "паспорта" ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі