У Г'юстоні, штат Техас, канадієць українського походження Раян Лачейн відкрив ресторан з українсько-французькою кухнею.
Ресторанні критики назвали заклад найкращим новим рестораном року, повідомляє ukrainian.voanews.
Раян Лачейн взяв собі за мету модернізувати українську кухню. Він власноруч готує нетрадиційний борщ, який до вподоби місцевим українцям.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стикнувся з рекетом: українець відкрив один з найпопулярніших ресторанів Італії
Пропонуємо переглянути відео з приготуванням борщу за рецептом діаспорянина.
Одним з найбільш відомих у Нью-Йорку є український ресторан Veselka. Щодня на кухні готують 3 тис. вареників і щорічно варять 20 тис. літрів борщу. За понад 60 років свого існування заклад став одним з легендарних місць Мангеттена.
Коментарі