вівторок, 06 квітня 2021 14:23

З'явився трейлер серіалу "Локі"

З'явився трейлер серіалу "Локі"
Том Хіддлстон грає скандинавського бога хитрості Локі у всесвіті кіно коміксів Marvel. Фото: Vogue

З'явився трейлер серіалу "Локі" з Томом Гіддлстоном у головній ролі.

За сюжетом серіалу зведений брат Тора й бог хитрості Локі, убитий Таносом у фільмі "Месники: Війна нескінченності", дістає можливість повернутися до життя після того, як у "Месники: Завершення" йому вдається втекти з Тесеракту під час подорожі Месників у минуле. Після втечі Локі потрапляє в таємничу організацію "Управління часовими змінами", де його змушують мандрувати в часі, виправляючи перебіг історії.

Режисер - Кейт Геррон, який працював над "Статевим вихованням" на Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер "Чорної вдови" від Marvel

У кіновсесвіті Marvel дебютує актор Овен Вілсон. У "Локі" він зіграє Мобіуса - члена поліцейської організації "Управління часовими змінами", яка стежить за часовою лінією.

Перший епізод серіалу "Локі" транслюватиметься на стрімінговому сервісі Disney+ 11 червня 2021 року. Він буде вже 3-м серіальним проєктом у рамках Четвертої фази кіновсесвіту Marvel після "Ванда/Віжн", що вийшов у січні 2021 року, і "Сокіл і Зимовий солдат", який саме зараз демонструють на Disney+.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер серіалу "Локі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі