середа, 30 вересня 2020 12:05

Знімають продовження "Короля Лева"

Знімають продовження "Короля Лева"
Головний герой мультфільму - левеня Сімба. Має стати королем звірів, але тікає від відповідальності в савану. Фото: Instagram

Студія Disney знімає продовження фільму "Король Лев". Режисером став Баррі Дженкінс.

"Допомагаючи моїй сестрі виховувати двох хлопчиків в 1990-ті, я сам виріс із персонажами мультфільму "Король Лев". Можливість попрацювати з Disney над розширенням цієї чудової історії про дружбу, любов і спадок — це мрія, що здійснилась. Адже одночасно з цим я продовжу своє ведення хроніки про життя і душу людей з африканської діаспори", - каже Дженкінс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження "Володаря перснів" знову знімають

2017-го Дженкінс отримав "Оскар" за фільм "Місячне сяйво" про дорослішання темношкірого хлопця Шарона.

До написання сценарію повернеться автор першої частини Джефф Натансон. Він уже створив чорнову версію. Достеменно сюжет невідомий. Але в ньому буде багато про історію походження Муфаси - батька головного героя Сімби.

Одночасно Disney створює ремейки "Пітера Пена", "Русалоньки", "Попелюшки", "Піратів Карибського моря".

Оригінальний мультфільм "Король Лев" вийшов 1994-го. Фільм здобув дві премії "Оскар", зокрема за саундтрек Елтона Джона. Стрічка досі лідер за касовими зборами серед мультфільмів із традиційною технікою малювання.

2019-го студія Disney випустила мюзикл-ремейк "Короля Лева". Він мав той же сюжет, але іншу графіку. Режисер Джон Фавро використав фотореалістичну технологію. Деякі кадри знімали у справжній Африці.

Ремейк став найкасовішим анімаційним фільмом в історії. Він зібрав $1,6 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Знімають продовження "Короля Лева"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі