четвер, 24 травня 2018 13:46

Зірка фільму "DZIDZIO Контрабас" зіграє в новій комедії про дітей

Зірка фільму  "DZIDZIO Контрабас" зіграє в новій комедії про дітей
Актриса Олена Лавренюк з'явиться у новій комедії "11 дітей з Моршина". Фото: Без Табу

Актриса Олена Лавренюк, яка зіграла головну жіночу роль у найкасовішому фільмі минулого року "DZIDZIO Контрабас", з'явиться на всіх широких екранах України у новій комедії "11 дітей з Моршина".

За словами актриси, у фільмі вона зіграє головну лиходійку, таку собі "Снігову Королеву".

"Проте я чудово розумію, що це в першу чергу комедія і потрібно знайти міру гротеску для свого персонажа. Рада, що працюватиму з Аркадієм Непиталюком, тож зможу довіритись режисерові. У кадрі з дітьми я ще не працювала, тому для мене це буде ще один цікавий досвід", – поділилася своїми думками Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторів для нової української комедії шукають у мережі

Окрім Лавренюк у стрічці також зіграють Гарік Корогодський, Сергій Бабкін та Олександр Скічко.

"Кілька дітей з українського курортного містечка вирішують пограти в дорослі ігри і організувати справжню аферу століття. На що здатні одинадцять дітей з Моршина - можна тільки здогадуватися", - йдеться у синопсисі до проекту.

Український режисер Аркадій Непиталюк, творець комедійної короткометражки "Кров'янка" і повнометражної комедії "Припутні", працює над новою картиною в тому ж жанрі. Зніматиме комедію за власним сценарієм під назвою "11 дітей з Моршина".

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "DZIDZIO Контрабас" зіграє в новій комедії про дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі