понеділок, 25 травня 2015 13:22

Воєнна прокуратура арештувала на Донбасі чиновника за хабарництво

Воєнна прокуратура арештувала на Донбасі чиновника за хабарництво
Фото: obozrevatel.com

На Донбасі арештували начальника міграційної служби одного з міст Донецької області за видачу паспортів жителям окупованих територій.

Він отримав хабар у розмірі 8 тисяч гривень за оформлення паспортів жителям непідконтрольних українській владі регіонів, пише "Інтерфакс".

"23.05.2015г. затриманий начальник міграційної служби України одного з міст Донецької області, який отримав неправомірну вигоду в розмірі 8 тис грн за оформлення паспортів жителям тимчасово неконтрольованої території Донецької області", - повідомляє в понеділок прес-служба Генеральної прокуратури з посиланням на Головну військову прокуратуру.

В прокуратурі також наголосили, що виявили корупцію серед чиновників Збройних сил та правоохоронних органів, які задіяні в АТО.

Так 21 травня затримали офіцера комплектування, який за хабар у 12 тисяч гривень допоміг призовнику уникнути мобілізації.

Їм висунули обвинувачення за ч. 3, ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою у поєднанні з вимаганням) КК України. Їм загрожує від 5 до 10 років ув'язнення із забороною обіймати певні посади на срок до 3 років із конфіскацією майна.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Воєнна прокуратура арештувала на Донбасі чиновника за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі