понеділок, 14 серпня 2006 09:13

Онуку Пугачової подарували острів за 2 мільйони доларів

 

Молодший онук російської естрадної співачки Алли Пугачевой 8-річний Дені Байсаров опинився у центрі уваги преси. Ще в травні на день народження сина батько Дені - Руслан Байсаров - подарував йому острів площею 6 гектарів та вартістю майже в $2 млн.

За такі гроші можна з легкістю придбати шматочок суші в Карибському басейні. Поблизу Гондурасу острова подібного розміру оцінюються від $1,5 млн до $20 млн. Все залежить від того, які споруди тут побудовані. Непоганою популярністю користуються земельні ділянки в Середземному морі. Ціни приблизно такі ж, і щороку, за оцінками експертів, росіяни викупляють по 2 - 4 острови.

- Дені ще маленький. Руслан, напевно, подарував синові гру "Острів скарбів!" - обережно прокоментувала подарунок Байсарова мати Дені Крістіна Орбакайте.

Відомо, що Байсаров любить дарувати дорогі презенти. Кілька років тому бізнесмен подарував своїй колишній тещі Аллі Пугачовій квартиру у Філіпповському провулку. А цього року сплатив святкування дня народження співачки в ресторані "Метрополь", повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Онуку Пугачової подарували острів за 2 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі