четвер, 29 серпня 2019 21:45

Вийшов фінальний трейлер фільму "Джокер"

Автор: imdb.com
  У фільмі "Джокер" Хоакін Фенікс грає коміка-невдаху, який стає злочинцем. Стрічка базується на персонажі коміксів американського видавництва DC
У фільмі "Джокер" Хоакін Фенікс грає коміка-невдаху, який стає злочинцем. Стрічка базується на персонажі коміксів американського видавництва DC

Вийшов трейлер фільму "Джокер" з американським актором Хоакіном Феніксом у головній ролі. Психологічна драма розповідає про становлення персонажа коміксів видавництва DC Comics - лиходія Джокера, головного антагоніста Бетмена.

Дія відбувається 1981 року у вигаданому місті Ґотем. Стендап-коміку Артуру Флеку не вдається побудувати сценічну кар'єру, а найближче оточення його ігнорує. Флек поступово божеволіє та перетворюється на кримінального генія, за сюжетом.

"Джокер" є самостійним фільмом, що не входить до кінофраншизи Світи DC. Це оригінальна історія, яка не є екранізацією якогось конкретного коміксу. Джерелами натхнення для сценарію стали роботи Мартіна Скорсезе "Таксист" і "Король комедії".

Стрічку зняв американський режисер Тодд Філліпс, постановник комедій "Похмілля у Вегасі", "Встигнути до", "Хлопці зі стволами". У картині також зіграли Роберт Де Ніро та Зазі Бітц. Бретт Каллен втілює батька Бетмена - Томаса Вейна. Він мільярдер і філантроп, який балотується на посаду мера Ґотема. Знімальний процес проходив у Нью-Йорку та штаті Нью-Джерсі впродовж вересня-грудня 2018-го.

Світова прем'єра "Джокера" відбудеться 31 серпня на 76-му Венеційському кінофестивалі.

Фільм вийде в український прокат 3 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венеційський кінофестиваль стартував в Італії

Раніше Хоакіну Феніксу пропонували роль іншого героя коміксів - мага Доктора Стренджа в Кіновсесвіті Marvel. Актор відмовився, тому що це вимагало б появи не в одному, а в кількох фільмах. Нині Стренджа грає англієць Бенедикт Камбербетч.

Фенікс - п'ятий актор, який втілив Джокера у кіно. До нього лиходія грали Сізар Ромеро, Джек Ніколсон, Хіт Леджер і Джаред Лето. При підготовці до ролі Фенікс схуднув на 23,5 кг. Сміх персонажа побудував на основі перегляду відео людей із симптомом патологічного сміху.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов фінальний трейлер фільму "Джокер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі