четвер, 20 жовтня 2011 09:55

Валентин Гафт після пережитого інфаркту збирається повернутися на сцену

Валентин Гафт після пережитого інфаркту збирається повернутися на сцену

Актор Валентин Гафт був виписаний з НДІ імені Скліфосовського в середу, 19 жовтня. Про це повідомили у приймальному відділенні клініки. Стан Гафта оцінюється як задовільний, проте йому наказаний щадний режим.

Відзначається, що Гафта виписали за його власним бажанням. Актор не виключив, що може вийти на сцену вже 22 жовтня. На цей день запланований спектакль "Заєць. Love story" театру "Современник", де Гафт грає одну з головних ролей.

Нагадаємо, що 76-річний Гафт був госпіталізований в НДІ імені Скліфосовського увечері 17 жовтня. Як повідомляв тоді "Інтерфакс" з посиланням на джерело в медичних колах, у актора був гострий інфаркт міокарда. Стан Гафта оцінювався як тяжкий, але лікарі заявляли, що небезпеки для життя актора немає.

У зв'язку з госпіталізацією Гафта театр "Современник" скасував заплановану на 17 жовтня виставу за участю актора "Сон Гафта, переказаний Віктюком".

Гафт закінчив Школу-студію МХАТ, після чого працював в театрі імені Моссовета, Театрі Сатири, на Малій Бронній, Ленкомі. В даний час зайнятий в спектаклях театру "Современник".

Валентин Гафт знявся в більш ніж сотні фільмів, серед яких "Гараж", "Чародії", "Здрастуйте, я ваша тітка", "12".

Зараз ви читаєте новину «Валентин Гафт після пережитого інфаркту збирається повернутися на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі