вівторок, 30 січня 2018 11:07

В Україні знімають "11 дітей з Моршина" - розказали, коли затвердять акторів

В Україні знімають "11 дітей з Моршина" - розказали, коли затвердять акторів

Український режисер Аркадій Непиталюк, творець комедійної короткометражки "Кров'янка" і повнометражної комедії "Припутні", працює над новою картиною в тому ж жанрі.

Зніматиме комедію за власним сценарієм під назвою "11 дітей з Моршина" з відсиланням до голлівудського авантюрного екшену "11 друзів Оушена".

"Немає нічого неможливого для тих, чиє життя тільки починається! Кілька дітей з українського курортного містечка вирішують пограти в дорослі ігри і організувати справжню аферу століття. На що здатні одинадцять дітей з Моршина - можна тільки здогадуватися", - йдеться у синопсисі до проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали кадри американського фільму про спокусливу російську шпигунку

Продюсує проект Сергій Лавренюк, відповідальний за вихід комедій #SelfieParty і DZIDZIO Контрабас. Він повідомив Gazeta.ua, що зараз триває кастинг. Імена затверджених акторів будуть відомі за 2 тижні.

Реліз запланований на 29 листопада 2018 року.

"Українська комедія "П'ять хвилин" виборола чотири нагороди на фестивалі International Peace & Film Festival у США. Вітаю творців фільму і бажаю нових перемог. Ваш успіх - найкраща дипломатія, що розповідає світові про Україну" - написав у Facebook прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «В Україні знімають "11 дітей з Моршина" - розказали, коли затвердять акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі