середа, 30 вересня 2015 12:23

В широкий прокат виходить фільм про секс утрьох, який заборонили в Росії

В широкий прокат виходить фільм про секс утрьох, який заборонили в Росії

15 жовтня в український прокат виходить фільм "Любов 3D" – тривимірна еротична мелодрама від французького режисера Гаспара Ное.

Відверта стрічка про любовний трикутник отримала прокатне посвідчення від Державного агентства з питань кіно України, в якому заявлено максимальне обмеження за віком – фільм не зможуть подивитися глядачі віком до 21 року.

Свій творчий задум Гаспар Ное вклав у слова головного героя картини, режисера-початківця: "Я хочу зняти фільм, який буде складатися з крові, сперми і сліз, адже з цього і складається життя". За словами Ное, він давно мріяв створити фільм про любовні стосунки молодої пари – максимально відвертий в психологічному і фізіологічному плані.

Світова прем'єра стрічки відбулася на 68-му Каннському кінофестивалі в травні цього року, де вона була представлена поза конкурсом у програмі "Опівнічні покази". Допрем'єрний показ "Любові 3D" в Україні відбувся в рамках Одеського МКФ.

Незабаром після схвалення Держкіно стала відома прокатна доля "Любові 3D" і в Росії. Міністерство культури РФ відмовило еротичній драмі у видачі прокатного посвідчення, пояснивши своє рішення "численними сценами порнографічного характеру", які містить фільм. "Я не можу знайти слів, що передають мої емоції після перегляду цього фільму", – заявив міністр культури РФ Володимир Мединський.

"Любов 3D" виходить на екрани українських кінотеатрів 15 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «В широкий прокат виходить фільм про секс утрьох, який заборонили в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі