пʼятниця, 08 грудня 2017 17:40

У мережі з'явився трейлер "Світу Юрського періоду 2"

У мережі з'явився трейлер "Світу Юрського періоду 2"

Universal Pictures опублікували повноцінний трейлер до фільму "Світ Юрського періоду: Занепале царство". Відео з'явилося на офіційному каналі студії у YouТube.

Цей фільм стане продовженням серії пригодницьких стрічок про парк динозаврів. За сюжетом, герої фільму мусять врятувати динозаврів з острова, на якому прокинувся вулкан.

Головну роль виконав американський актор Кріс Пратт. Також знялися Джефф Голдблюм, Брайс Даллас Говард, Джеральдін Чаплін і Джеймс Кромвелл. Режисером став Хуан Антоніо Байона.

Прем'єра фільму запланована на червень 2018 року. Вихід стрічки приурочений на честь 25-річного ювілею фільму Стівена Спілберга "Парк Юрського періоду" 1993 року.

Раніше творці стрічки опублікували кількасекундний тизер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри нового фільму про Парк Юрського періоду

Міжнародні касові збори "Світу Юрського періоду", 4-го фільму в серії, перевищили мільярд доларів. Таким чином, він увійшов до трійки найбільш касових фільмів в історії. Картина оповідає про події оригінальної трилогії "Парк Юрського періоду" через 15 років.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився трейлер "Світу Юрського періоду 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі