понеділок, 29 січня 2018 10:48

У мережу виклали тизер "Таксі-5"

У мережу виклали тизер "Таксі-5"
Нова частина "Таксі" буде без Семі нассері. Фото - 2018god.net

У мережі з'явився перший тизер французького комедійного бойовика "Таксі-5" Франка Гастамбіда. Дата прем'єри - 12 квітня поточного року.

Згідно з синопсисом, фільм розповість про копа, переведеного в поліцію Марселя. Він отримав завдання розправитися з групою італійських грабіжників, в розпорядженні якої знаходиться потужне Феррарі. Головні ролі виконають Сабріна Гуазані та Франк Гастамбід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм назвали найкращою комедією на фестивалі у США

У коментарях до відео користувачі зазначили. що без Самі Насері, який грав роль таксиста Данієля у перших чотирьох частинах - фільм уже не той.
"Без Семі Нссері - таксі не Таксі.Не Таксі- 5!" - написав Kamran Mustafayev

"Без Семі не може бути таксі". - додав коментар Daroh

Перша частина комедійного бойовика "Таксі" за сценарієм Люка Бессона побачила світ1998 року. Поєднала елементи кінокомедії, бойовика, пригодницького фільму і детектива. Став одним з найуспішніших фільмів Франції, зібравши 210 млн доларів в світовому прокаті. Таксі-2 - вийшов у 2000, Таксі-3 - у 2003-му. Остання частина, де зіграв Самі Нассері вийшла 2007-го і зібрала в прокаті 40, 6 млн. євро.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали тизер "Таксі-5"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі