четвер, 13 листопада 2014 12:55

В СБУ "Іванушек" та Ваєнгу застерегли від концертів для терористів у Донецьку

В СБУ "Іванушек" та Ваєнгу застерегли від концертів для терористів у Донецьку

Радник глави Служби безпеки України Маркіян Лубківський попередив російських артистів, що їм доведеться відповідати за підтримку терористів, які діють в Україні. Про це він сказав в ефірі "Шустер LIVE" у середу ввечері.

"16 листопада в місті Донецьк планується великий концерт за участю російських виконавців. Тут має бути Юрій Лоза, Ваєнга, гурт "Іванушкі International", - повідомив Лубківський.

"Ми хочемо попередити цих всіх акторів чи псевдоартистів про те, що це будуть останні концерти, з якими вони приїдуть, по-перше, на нашу територію, а після того, як вони підтримають терористів, ми їм закриємо в'їзд до інших країн Європи. І їздити виступати вони будуть тільки по російських гарнізонах", - додав він.

"Ми закликаємо російських діячів культури не втручатися у той конфлікт, який розв'язав Путін в Україні, і утримуватися від того, щоб підтримувати терористів на території України", - сказав Лубківський.

Як відомо, Україна вже заборонила в'їзд на свою територію низці російських артистів, зокрема, Михайлу Задорнову та Івану Охлобистіну.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ "Іванушек" та Ваєнгу застерегли від концертів для терористів у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі