вівторок, 04 листопада 2014 23:56

У Петербурзі відбулась прем'єра опери, в якій під крики "заокеанським підступам ні!" всіх рятував Путін

У Петербурзі відбулась прем'єра опери, в якій під крики "заокеанським підступам ні!" всіх рятував Путін

У Санкт-Петербурзі в театрі "Санктъ-Петербургъ Опера" відбулася прем'єра мітинг-опери "Крим", в якій під крики "заокеанським підступам ні!" всіх рятував Путін

Про це пише "Нова газета - Санкт-Петербург", повідомляє ДеПо.

"Спектакль "Крим" поставлений на опері сталінських часів "Севастопольці". Від сценарію сімдесятирічної давності мало що залишилося. Його переписали під політичний момент: під музику лауреата сталінської премії Маріана Коваля "в сортирі мочать" українських фашистів, Яценюка, Порошенко і держдеп... "- пише кореспондент Олександра Гармажапова, яка побувала на прем'єрі.

І продовжує: "Потрапити до зали, де грали спектакль, виявилося непросто - на вході трясли чистіше, ніж в аеропорту. Чи то через те, що чекали віце-губернатора Василя Кічеджі з чиновниками, чи то боялися, що в оперу прорветься "Правий сектор". Можливо, і в плутанині з місцями винні бандерівці: я придбала квиток в амфітеатр, але після довгих сперечань з організаторами (місце виявилося зайнято) мене посадили на додатковий стільчик в першому ряду.

Було оголошено, що виручені за квитки гроші підуть на допомогу біженцям з Донецька. Однак з розмов у фойє було зрозуміло, що лише мала дещиця людей купувала квитки, в основному народ йшов по контрамаркам, а майже весь перший ряд був обкладений табличками VIP".

Але кульмінацією мітингу-опери, за словами кореспондента газети, стала поява на сцені "дійової особи - Людини від театру".

Напряму режисер його не наважився назвати, але манерами той дуже нагадував президента РФ. Коли на сцені все ставало зовсім погано, він декламував:

"За что, мой Крым, тебе такой удел? (...) Ты выстоял! Она твоя - победа! Но зверь коварен, ненасытен, зол, И мощь его, томясь в забвенье, крепла! Огнем он борется за дьявольский престол, Желая превратить живое в горстку пепла, Но будет суд Всевышнего и тогда За все ответит мира нечисть!!"

Коли загриміла чергова автоматна черга, жінки, що обіймають дітей, закричали "Серед ворогів, серед ворогів, серед ворогів! Не залишайте нас!", а діти затеребили людину, котрий волав до суду Всевишнього, стало ясно: так, це він, президент Володимир Путін. Бери вище - Спаситель.

12-річна актриса Євдокія прокричала: "Але хто посмів селити нам в душу страх?! Кому дозволено позбавляти дітей притулку?! Хто розпалює брудну війну, хто підбурює мирні народи?"

"Путін" обійняв її і звернувся до залу: "Народа братского нежданная беда Нам разрывает душу?!" "Да!" - Очікувано реве зал.

"Детей, стариков разбитая судьба Вам надрывает сердце?" - "Да!"

"Детей, стариков разбитая судьба Вам надрывает сердце?" - "Да!"- ридає зал.

"Заокеанским козням..." - "Нет!"

"Не сломит нас ни ложь, ни клевета! За нами правда!"- "Да! Да! Да!"

Хочеться випити", - пише журналіст.

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі відбулась прем'єра опери, в якій під крики "заокеанським підступам ні!" всіх рятував Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі