субота, 09 червня 2012 21:07

"В Голосі країни не перемагають особистості, бо їх оцінюють збоченці", - Олег Скрипка

"В  Голосі країни не перемагають особистості, бо їх оцінюють збоченці", - Олег Скрипка
Скрипка:справжні особистості не стали переможцями проекту "Голос Країни -2" Фото: прес-служба 1+1

Вибір переможців на телепроекті "Голос країни-2" залежав не тільки від оцінок тренерів і глядачів, але й від спеціального рейтингу, який телеканалу надає приватна фірма. Про це заявив „зірковий тренер" телепроекту, лідер гурту ВВ Олег Скрипка під час зустрічі з журналістами в Тернополі.

"Як ви бачили, правила на кожному етапі різні – десь тренер дає по 50%, десь менше. На результат впливає ще й голосування. Але є ще таке поняття як рейтинг – цей показник каналу надає окрема фірма.Рейтинг дивляться адміністратори каналу і рекламодавці. Залежно від того який рейтинг мають ті чи інші виконаці залежить їх результат", ? розповів музикант.

Показники рейтингу формуються спеціалістами фірми, виходячи з активності глядачів, які мають в телевізорах спеціальні лічильники.

"Ці люди, припустимо їх 10 тисяч родин, це певні збоченці. По-перше, вони дивляться телевізор. Нормальні люди телевізор не дивляться. По-друге, вони за гроші дозволяють встановлювати собі в телевізорах лічильник – тобто дивляться телевізор за гроші. Ці люди, залежно від того, що вони дивляться, і формують рейтинг", ­­- каже Олег Скрипка.

Справжні особистості не стали переможцями проекту "Голос Країни -2", вважає тренер.

„Рейтинг формують не особистості. Якшо людина не має особистості, вона особистість ніколи вперед і не просуне. Відповідно перемагають імітатори.  На проекті "Голос країни" в півфінал, чвертьфінал ще вийшли особистості. В фінал – імітатори. В Культурі це фактично закон: Майкл Джексон – особистість, Мадонна – імітатор", ? підсумовує Олег Скрипка.

Нагадаємо, проект "Голос країни-2", в якому Олег Скрипка був зірковим тренером, завершився два місяці тому, в квітні 2012 року. Переможцем став підопічний Діани Арбеніної львівянин Павло Табаков.

Зараз ви читаєте новину «"В Голосі країни не перемагають особистості, бо їх оцінюють збоченці", - Олег Скрипка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі