вівторок, 15 липня 2014 15:00

Українців за тролінг Меркель у Facebook можуть забанити

Українців за тролінг Меркель у Facebook можуть забанити
Фото: radiosvoboda.org

Українців, які розгорнули справжній флешмоб на сторінці канцлера Німеччини Ангели Меркель в Facebook, можуть забанити. Але їм на це байдуже.

Вони продовжують закидувати сторінку відомого політика коментарями "Danke, frau Ribbentrop!". На такі дії з'явився новий допис, у якому всіх, хто залишив подібний коментар, обізвали спамерами. Коментарі обіцяють почистити.

Згідно з текстом повідомлення, тисячі коментарів розлючених українців - це спланована спам-атака. А на сторінці Меркель можна вести лише конструктивні діалоги. Тому, всіх, хто продовжить і далі спамити у коментарях, адміністрація буде банити.

"Ми видалимо усі повідомлення, що порушують права людини, принижують її гідність, чи містять наклеп, расистський або екстремістський контекст. Ми вітаємо діловий, конструктивний діалог і сподіваємось, що надалі саме так і буде", - повідомлення говорить.

Користувачі соцмережі продовжили свій флешмоб і під цим записом.

Зазначимо, що українці влаштували акцію толерантного "тролінгу" сторінки Меркель у Facebook через її сумнівну позицію щодо агресії Росії в Україні. Фразою "Danke, Frau Ribbentrop!" українці натякнули канцлеру на схожість домовленостей між Меркель та Путіним із сумнозвісним розділом сфер світового впливу - пактом Молотова-Ріббентропа.

 

Зараз ви читаєте новину «Українців за тролінг Меркель у Facebook можуть забанити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі