вівторок, 15 квітня 2014 11:15

Українські серіали отримали нагороди міжнародних фестивалів
6

Нюхач
Нюхач
Леонардо да Вінчі
Леонардо да Вінчі
Метелики

Минулого тижня кілька міжнародних фестивалів нагородили українські серіали.

10 квітня пройшла церемонія вручення нагород Chicago International Film Festival Television Awards. Детективний серіал "Нюхач" отримав нагороду Gold Plaque у категорії
"міні-серіал", а "Метеликам" вручили Silver Plaque у категорії "повнометражний телефільм".

12 квітня оголосив переможців WorldFest Houston. В результаті "Метелики" і докудрама "Леонардо да Вінчі" про життя відомого маестро отримали вищу нагороду Gold Remi Award в категорії TV Special-Drama і Documentary відповідно.

14 травня в Гамбурзі відбудеться World Media Festival. Вже відомо, що "Нюхач" виграв globe-GOLD у підкатегорії "міні-серіал", а "Леонардо да Вінчі" отримав нагороду globe-GOLD у підкатегорії "докудрама". А на самій церемонії вручення визначать кращу подану роботу і переможця в кожній з 14 категорій.

У "Метелики" Віталія Воробйова на тлі однієї з наймасштабніших техногенних катастроф XX століття - Чорнобильської аварії, розгортається історія кохання випускниці старших класів Алі і солдата строкової служби Паші.

Серіал "Нюхач" Артема Литвиненко розповідає про детектива, у якого не тільки гострий розум але й особливий нюх, що дозволяє йому розкривати складні злочини. Всі серіали виробництва FILM.UA.

The Chicago International Film Festival був заснований в 1964 році як альтернатива комерційним голлівудським фільмам, які домінували в театральному прокаті. З тих пір фестиваль розширив свої кордони, щоб стати всесвітньо відомою щорічною подією. WorldFest Houston є найстарішим незалежним кінофестивалем в світі - свою міжнародну історію він веде з квітня 1968 року. WorldFest проводить конкурс в різних категоріях, включаючи телевиробництво, виробництво кіно та відео, документальні фільми, телереклами, музичні відео, нові медіа, студентські та експериментальні фільми і сценарії, які потребують продюсування.

Зараз ви читаєте новину «Українські серіали отримали нагороди міжнародних фестивалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі