вівторок, 29 серпня 2006 10:18

Українська співачка Руслана травмувала руку через акул

 

Народні депутати повертаються з відпусток. На пляжі у Флориді "нашоукраїнка" Руслана пошкодила руку, катаючись на скутері. Співачка побачила у воді акул, злякалася і не справилася з керуванням. Хвиля викинула її зі скутера, після чого вона впала на нього. У результаті - тріщина у кістці. Засмагала депутатка у стрінгах. Схудла на 3 кілограми, пише газета "Сегодня".

Руслана розповіла, що також поєднувала "красиве і корисне".

-Я їздила у Німеччину на чемпіонат світу, на "Слов`янський базар" у Білорусь, ще в Латвію, Туреччину, на Майямі і в Нью-Йорк", - сказала депутатка-співачка.

БЮТівець Андрій Шевченко встиг побувати в Криму і на Кубі. Разом з друзями він намотав більше тисячі кілометрів на джипах, узятих напрокат, і побачив кубинське життя зсередини. Депутат відвідав гаванські ресторанчики, де бував Хемінгуей, гладив ігуан. Випив і за здоров"я Фіделя Кастро ( 80-річчя його якраз відзначали на Кубі).

Соціаліст Йосип Вінський відпочивав у "Нижній Ореанді" сам. Йому робили два види масажу, після нього він по 5 км плавав у морі. Пив по 100 грамів горілки щодня.

- Це таке внутрішнє розтирання, - сміється депутат, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка Руслана травмувала руку через акул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі