четвер, 04 травня 2017 13:30

Український гурт Atomic Simao виступить на Sziget 2017

Український гурт Atomic Simao виступить на Sziget 2017
Atomic Simao

Український гурт Atomic Simao представить Україну цього року на одному з найбільших фестивалів Європи в Будапешті - Sziget 2017.
В березні 2017 року українські гурти змагалися за шанс виступити на Sziget. У першому етапі конкурсу Офіційне представництво Sziget в Україні зібрало "Топ-40" гуртів, які подали свої заявки. З них за результатами відкритого голосування на сайті конкурсу і за допомогою соціальних мереж було визначено 3 артиста. Свій "Топ-3" також обрали відомі музичні експерти.

Фінал конкурсу за участі одних з кращих українських гуртів – Atmasfera, Atomic Simao, Detach, O.Torvald, The Cancel Band і Zetetics – відбувся 30 квітня у Києві. З спільним рішенням журі перемогу одержав гурт, який грає в стилі ейсід-джаз з відтінками психоделічного року. Atomic Simao регулярно виступають на розігріві культових британців Red Snapper, стали "Відкриттям року" Koktebel Jazz Fest у 2014-му, а у 2016-му видали новий альбом "Echo", який став альбомом року за версією редакції KarabasLive.

Sziget Festival відбудеться 9-16 серпня за участі P!NK, Kasabian, Interpol, Alt-J, Macklemore & Ryan Lewis, White Lies, Major Lazer, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Clean Bandit, The Kills, Bad Religion, Kensington, GusGus, The Naked and Famous, Nothing But Thieves, Tycho, HVOB, Flume, Billy Talent, Jamie Cullum, Metromony, The Pretty Reckless, Jagwar Ma, Crystal Fighters, Steve Aoki та багатьох інших гуртів. Окрім Atomic Simao цього року на Sziget виступлять і білорусько-український гурт Brutto та Даха Браха.

З 11 червня в українців з'явиться ще більше приводів побувати в Угорщині - в Україні почне діяти безвізовий режим із Європейським союзом. Тому, щоб послухати музику на фестивалі потрібно буде лише біометричний паспорт та квитки. До речі, квитки коштують 299 євро за 7 днів до кінця травня, з 1 червня — 325 євро. П'ять днів кемпінгу - 275 євро до 31 травня, з 1 червня — 299 євро. 65 євро коштує перебування на острові один день.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт Atomic Simao виступить на Sziget 2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі