середа, 26 серпня 2020 21:15

Учасники Євробачення від України Go_A дали перший живий виступ після карантину
7

Go_A дав перший в цьому році концерт просто неба
Фото: Дмитро Камінський
Go_A дав перший в цьому році концерт просто неба
Go_A дав перший в цьому році концерт просто неба
Go_A дав перший в цьому році концерт просто неба
Go_A дав перший в цьому році концерт просто неба

На День Незалежності України гурт Go_A влаштував акустичний концерт для всіх охочих біля Національного музею історії України. Музиканти виконували свої пісні в акустиці, спілкувалися з людьми, фотографувалися, давали автографи та поділилися, що презентація нових пісень буде вже у вересні. Це перший захід гурту, де вони нарешті зустрілися зі слухачами після Національного відбору Євробачення.

"Сьогодні, в День Незалежності, ми вирішили зібратися біля Національного музею історії України, щоб зробити концерт для людей, які дуже хотіли потрапити на наш живий виступ, - ділиться вокалістка Катерина Павленко, - Раніше робили інтернет трансляції, але все це зовсім не те. Ми надихнулися на подальшу роботу та отримали багато позитивних та класних емоцій. Це взаємно, адже була дуже душевна й тепла атмосфера. Знаємо, що ми на вірному шляху і раді, що є люди, які це оцінили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал через Росію: 12-річну дитину відсторонили від участі в дитячому Євробаченні-2020

Засновник гурту Тарас Шевченко каже, що Go_A уже починає готуватися до Євробачення і створює для конкурси нови пісні:

"Нарешті відіграли майже перший концерт цього року. Я радий, бо нарешті ми зібралися і це все емоції, які не можна ніяк передати. Надалі нас чекає багато всього. Наступного року буде Євробачення, підготовка вже почалася. Ми робимо новий матеріал, нові пісні і потрібно підготувати не одну композицію, а декілька, бо ми пообіцяли людям, що вони самі вибиратимуть, з чим ми представлятимемо Україну. Також вже заплановано декілька фестивалів. Перший – Європейський Стадіон Культури у Польщі, де виступатимемо вже 28 серпня. Роботи багато і вона цікава. Наш гурт чекав багато років, щоб мати ширші можливості для втілення наших ідей".

Організатори Євробачення, яке відбудеться в нідерландському місті Роттердам, назвали дати проведення конкурсу.

Прийматиме конкурс 2021 року роттердамський Ahoy Arena, пише офіційний сайт Євробачення.

"Два півфінали відбудуться 18 травня і 20 травня, а Гранд-фінал - 22 травня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

18 артистів, запланованих на 2020 рік, підтвердили, що знову представлятимуть свою країну 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Учасники Євробачення від України Go_A дали перший живий виступ після карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі