вівторок, 11 квітня 2017 13:42

O.Torvald допоміг записати альбом молодій групі з Харкова

Харківський гурт "её" презентував дебютну платівку "Чоловік-муза". До альбому увійшли 9 пісень. Раніше синґлами виходили композиції "Не надо", "Парень" та "Kateryna". Головну пісню платівки "Чоловік-муза" харків'яни записали разом з фронтменом O.Torvald Женею Галичем. Цей гурт цьогоріч представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

Гурт "её" - дует Каті Офліян та Ігоря Бірюченко.

  Гурт "ЕЁ" презентував дебютну платівку "Чоловік-муза"
Гурт "ЕЁ" презентував дебютну платівку "Чоловік-муза"

"У піснях гурт розповідає історії людей, які народилися в пострадянській Україні. Їх творчість стає гостросоціальною. Музиканти концентруються на проблемах впливу суспільства на особистість.

У жодному українському місті немає такої згуртованої і колоритної музичної сцени, як у Харкові. Нещодавно місцева група deliKate пережила ребрендинг і внутрішню революцію - на зміну ніжності прийшла зухвалість. Музику "её" відрізняє саме зухвалість і готовність плювати в обличчя тому, хто візьме за горло. Катя і Ігор домагаються рідкісного ефекту, коли не уявляєш, яка нота буде наступною, з якого боку вони завдадуть удар", - говорить про гурт "её" головний редактор музичного порталу Comma Сергій Кейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт 5'Nizza зняв новий кліп

Експериментал-поп-гурт "её" з'явився 2016 року спочатку як дует, а потім як повноцінний колектив. У дискографії групи є міні-альбом "Фрідом". Колектив грав на розігріві Ray BLK (Catford, London) - переможниці BBC Sound of 2017. Гурт також пройшов у півфінал відбіркового конкурсу на наймасштабніший музичний фестиваль Європи Sziget 2017, який проходить у Будапешті (Угорщина).

Зараз ви читаєте новину «O.Torvald допоміг записати альбом молодій групі з Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі