середа, 20 квітня 2011 10:48

У журі Каннського фестивалю увійшли Ума Турман і Джуд Лоу

У журі Каннського фестивалю увійшли Ума Турман і Джуд Лоу

У Каннах оголошено склад журі, яке судитиме основну конкурсну програму.

До складу журі увійшли Ума Турман, Джуд Лоу, аргентинська актриса Мартіна Гусман, китайський продюсер Нансун Ши, норвезька актриса і кінокритик Лінн Ульман, режисер з Чаду Махамат-Салех Харун, гонконзький режисер Джонні То і француз Олів'є Ассайас. Головою журі виступає Роберт де Ніро.

Махамат-Салех Харун брав участь у минулорічному фестивалі з драмою "Людина, яка кричить", за яку отримав приз журі. У свою чергу стрічка Олів'є Ассайаса "Карлос" брала участь у програмі "Особливий погляд" у минулому році.

У середині квітня 2011 були названі картини-учасники 64-го Каннського фестивалю. Серед них "Меланхолія" Ларса фон Трієра, "Древо життя" Терренса Маліка (він вже отримував нагороду в Каннах в 1978 за режисерську роботу в "Днях жнив") і "Шкіра, в якій я живу" Педро Альмодовара. Усього в конкурсній програмі 19 стрічок.

64-й Каннський фестиваль пройде у Франції з 11 по 22 травня 2011 року. Відкриє його фільм Вуді Аллена "Північ у Парижі" з Оуеном Вілсоном і Рейчел Макадамс. Крім цього поза програмою планується показати "Піратів Карибського моря 4: На дивних берегах" Роба Маршалла і "Бобра" Джоді Фостер з Мелом Гібсоном.

Зараз ви читаєте новину «У журі Каннського фестивалю увійшли Ума Турман і Джуд Лоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі