середа, 23 липня 2014 16:33

У Росії пропонують заборонити ротацію кліпів Дорна через виступ із тризубом

У Росії пропонують заборонити ротацію кліпів Дорна через виступ із тризубом
Фото: bestin.ua

Депутат Законодавчого зібрання Санкт-Петербурга Віталій Мілонов запропонував заборонити ротацію кліпів Івана Дорна на російському телебаченні через виступи артиста на фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі. Про це Мілонов заявив в ефірі російської радіостанції "Говорит Москва". Парламентарій також запропонував заборонити Дорну виступи в Росії.

"Природно, такі люди як Іван Дорн після такої витівки можуть співати у Львові, Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. Поки Дорн намагається ходити в трусиках або ліфчику з тризубом, хай ходить де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють вбивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть. Ніякої ротації, ніякої пропаганди цих дорнів ", - сказав Мілонов.

Таку реакцію Мілонова викликав виступ українського артиста на фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі. 22 липня Дорн вийшов на сцену у футболці з тризубом, так само вчинили його музиканти. Він заспівав пісню групи "Скрябін" "Танець пінгвіна".

Нагадаємо, відкриття фестивалю ознаменувалося скандалом через те, що МЗС Латвії заборонив в'їзд в країну трьом постійним гостям конкурсу: російським артистам Йосипу Кобзону, Олегу Газманову і співачці Валерії через їх підтримку політики президента Росії Володимира Путіна стосовно Криму та України.

Депутат Віталій Мілонов відомий тим, що виступив з пропозицією скасувати гастролі "Океану Ельзи" в Росії, що згодом і було зроблено. Також Мілонов звернувся до російських продюсерів з листом із вимогою перервати усі стосунки з Сергієм Лазарєвим за те, що співак назвав Крим українським. Приклався Мілонов і до скасування у Росії концертів "Бумбокса".

Варто також зауважити, що конкурсантка з України Вікторія Петрик на "Новій хвилі" мала проблеми із режисером конкурсу Олександром Ревзіним. Їй не було дозволено співати пісню Володимира Івасюка "Мальви". Натомість Петрик виконає композицію "Ріка-печаль". Про це повідомив ТСН.

Зараз ви читаєте новину «У Росії пропонують заборонити ротацію кліпів Дорна через виступ із тризубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі