середа, 23 вересня 2015 11:38

У новому фільмі Іствуда може зіграти 91-річна актриса

У новому фільмі Іствуда може зіграти 91-річна актриса

Клінт Іствуд запропонував роль у своєму новому фільмі актрисі і співачці Доріс Дей. 91-річній зірці, яка не знімалася в кіно 47 років. Про це повідомляє The Guardian.
Іствуд і Дей живуть в сусідніх будинках в долині Кармель в Каліфорнії і час від часу спілкуються. Під час одного з нещодавніх візитів до Дей режисер вручив їй свій новий сценарій.

Поки невідомо, наскільки велику роль може зіграти Дей, але, як повідомляє видання, актриса прийшла у захват від пропозиції і бере участь у переговорах з приводу умов співпраці. Вона висунула всього дві вимоги — її сцени відзнімуть в долині Кармель і частина прибутку від фільму перерахують в її благодійний фонд, що займається порятунком тварин.

За свою кар'єру Дей знялася в 39 фільмах і записала 45 музичних альбомів. Пік її популярності припав на період з середини 1940-х до середини 1960-х, коли її чотири рази називали найкасовішою актрисою року.

Серед фільмів, в яких зіграла Дей, такі картини, як "Людина, яка занадто багато знала" Альфреда Хічкока, "Роман у відкритому морі" і "Сурмач" Майкла Кертіса, "Джейн-катастрофа" Девіда Батлера. Останній музичний альбом Дей My Heart вийшов в 2011 році і потрапив у Топ-40 в британських чартах.

Зараз Іствуд працює над фільмом за реальною історією подвигу авіапілота Чеслі Салленбергера, який зумів посадити на воду пасажирський літак після відмови обох двигунів повітряного судна. Головну роль в картині грає Том Хенкс. 

Зараз ви читаєте новину «У новому фільмі Іствуда може зіграти 91-річна актриса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі