вівторок, 20 листопада 2012 16:06

У Києві відкрилася фотовиставка рук митців під час роботи
12

Фото: Фото: Світлана Корженко

19 листопада у Центрі української культури та мистецтв по вул Хорива, 19в відкрилася виставка фотографій "Руки майстрів". Показують 36 знімків.

"Конкурс "Руки майстрів" тривав з липня по жовтень. За цей час ми отримали більше тисячі робіт. На засіданні художньої ради з-поміж них обрали 36 найкращих", - розповів кореспонденту Gazeta.ua організатор конкурсу Олексій Плиско.

"Участь у конкурсі могли взяти всі охочі. Єдина умова - на фотографіях повинні бути руки майстрів. Багато робіт не відповідали цій вимозі. Мабуть, учасники не читали умов, бо надсилали краєвиди і фотографії лебедів", - додав він.

Переможця конкурсу визначають 1 грудня шляхом глядацького голосування.

"За 5 гривень відвідувачі можуть придбати три картки для голосування - за перше, друге і третє місця. Їх слід кидати у скриньки із номером робіт, які найбільше сподобалися", - розповів Олексій Плиско.

"Для того, щоб голосування було прозорим, вирішили не вказувати імені автора на фотографії. Замість цього всі роботи пронумерували. Ім'я переможця назвемо 1 грудня, коли підрахуємо всі голоси. Переможець отримає виставкові зали Центру української культури та мистецтв для демонстрації своїх робіт на два тижні", - додав він.

Відвідувачів виставки пригощали шампанським, цукерками та печивом. Найчастіше глядачі зупинялися біля фотографії рук поета Дмитра Павличка. На знімку він ставить свій автограф на збірці поезій "Потоп".

Виставка працюватиме до 1 грудня. Вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрилася фотовиставка рук митців під час роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі