пʼятниця, 15 вересня 2017 09:05

У групі DZIDZIO відбулися зміни

У групі DZIDZIO відбулися зміни
Музикант і актор, який працював в популярному колективі Dzidzio з часів його створення, вирішив почати власний проект під назвою Julik. Фото: viva

У гурті DZIDZIO знову кадрові зміни.

Торік до проекту долучився Орест Галицький. Зараз стало відомо про відхід зі складу колективу клавішника Назара Гука (Юліка).

"Я вдячний групі Dzidzio. Особлива подяка моєму другові Михайлові Хомі за ті прекрасні моменти плідної співпраці, які у нас були за ці роки. Але зараз я прийняв рішення почати сольний проект Julik. Я хочу створювати якісну електронну музику, ремікси на українські і зарубіжні хіти. Я вважаю, в Україні дефіцит такої музики, тому хочу приєднатися до розвитку цього напрямку. Вже зараз кипить робота над треком відомого співака Владислава Левицького, мого друга, який трагічно загинув у ДТП. Скоро представлю класний ремікс на його пісню "Шеф". Dzidzio я бажаю процвітання, а собі - здійснити свою мрію. Буду вдячний шанувальникам за підтримку мого рішення", - розповів Юлік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ну хоча б взяти те, як Дзідзьо молився" - священик подивився "DZIDZIO Контрабас"

Соліст гурту Михайло Хома побажав екс-колезі успіхів у нових починаннях.

"Завжди підтримую, коли люди мають амбіції і бажання робити щось своє, це нормально! Хочу подякувати Юліку за спільну роботу і побажати успіху в сольному проекті! Від себе - чим можу, тим поможу", - зазначив Дзідзьо сторінці гурту у Facebook.

У прокаті демонструє рекордні касові збори українська комедія "DZIDZIO Контрабас", де Хома та Гук грали разом. Крім того, у стрічці можна побачити Олену Лавренюк, Лямура (Ореста Галицького), Сергія Либу, Ігоря Кондратюка, Римму Зюбіну, Олексія Вертинського, Володимира Горянського та Сергія Зоренка.

Зараз ви читаєте новину «У групі DZIDZIO відбулися зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі