понеділок, 06 травня 2019 18:00

Трейлер фільму "Людина-павук: Далеко від дому" виклали в мережу

Автор: imdb.com
  Том Голланд (зліва) і Джейк Джилленгол (справа) виконують центральні ролі у фільмі "Людина-павук: Далеко від дому"
Том Голланд (зліва) і Джейк Джилленгол (справа) виконують центральні ролі у фільмі "Людина-павук: Далеко від дому"

У мережі з'явився трейлер супергеройського фільму "Людина-павук: Далеко від дому" на основі коміксів видавництва Marvel Comics. Це сиквел стрічки "Людина-павук: Повернення додому" 2017-го та 23 картина франшизи "Кіновсесвіт Marvel".

Дія відбувається відразу після подій фільму "Месники: Завершення". Пітер Паркер вирушає на літні канікули до Європи разом з однокласниками. Хоче відпочити від супергеройських обов'язків. У готелі на нього чекає Нік Ф'юрі, який розповідає про нову загрозу - загадкових духів стихій, що здійснюють руйнування на континенті. Пітер погоджується допомогти розкрити їхню таємницю. Йому допомагає Містеріо.

Кіно зняв режисер попередньої частини американець Джон Воттс. Людину-павука грає англійський актор Том Голланд. Також у стрічці знялися Семюел Лірой Джексон, Зендея Коулман, Джон Фавро та Джейк Джилленгол у ролі Містеріо. Знімальний процес проходив із липня до жовтня минулого року в США, Великій Британії, Італії та Чехії.

"Людина-павук: Далеко від дому" вийде в український прокат 4 липня.

На початку трейлера Том Голланд попереджає, що ролик не варто дивитися, якщо ви не бачили фільм "Месники: Завершення". Відео містить спойлери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли нову версію "Гамлета"

Попередня частина "Людина-павук: Повернення додому" зібрала у світовому прокаті $880 млн - 23,3 млрд грн. Це 2 за успішністю фільм про Пітера Паркера із 6 знятих. Більше зібрала лише стрічка "Людина-павук 3" режисера Сема Реймі, що вийшла 2007-го. Її касові збори становлять $890 млн - 23,6 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер фільму "Людина-павук: Далеко від дому" виклали в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі