середа, 19 лютого 2020 12:21

The HARDKISS презентували нове відео на пісню "Косатка"

The HARDKISS презентували нове відео на пісню "Косатка"
Пісню написали в новорічну ніч, а кліп записали за три тижні після того. Фото: Андрій Максимов

Український гурт THE HARDKISS презентував нове відео на пісню "Косатка".

Пісня - другий сингл нового альбому гурту. Він вийде наступного року.

"Пісню написали в новорічну ніч під гітару. Це історія про мрії та можливості. За атмосферою пісня зовсім не подібна до попереднього синглу "Жива", але продовжує тематику майбутнього альбому. Кліп зняли за три тижні після запису пісні. Режисер відео Валерій Бебко, оператор - Kirill San", - розповідає менеджер гурту Єгор Кіріянов.

"Косатка" - це не просто пісня, це стан. Занурення в прямому і переносному сенсах. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима, поглянути на речі під іншим кутом зору. Побути кимось іншим, наприклад, косаткою. У кожного з нас, на відміну від тварин, стільки можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко. Косатка може тільки мріяти побачити світ. Побачити далекі країни, поля за океаном, млини і нові міста. Саме про це вона мріє і співає", - розповідає вокалістка гурту Юлія Саніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійський рокер вивчив матюк

Гурт THE HARDKISS розпочинає співпрацю із Всесвітнім фондом природи WWF Україна. Цьогоріч музиканти братимуть активну участь у програмі фонду "Вільні річки України LET IT FLOW!" Програма забезпечуватиме дослідження та збереження стану річок, демонтаж старих гребель і дамб, для того аби відновити русла для міграції та нересту риби.

У мережі обговорюють виступ дуету Tvorchi, який набрав максимальні бали на другому півфіналі Нацвідбору на Євробачення-2020. Дискусія розгорілася під відео виступу. Його опублікували на офіційному каналі СТБ у YouTube.

Зараз ви читаєте новину «The HARDKISS презентували нове відео на пісню "Косатка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі