четвер, 25 грудня 2014 02:59

Терористи знову почали обстріли з "Градів"

Терористи знову почали обстріли з "Градів"
tvi.ua

Протягом дня 24 грудня незаконні збройні формування продовжували обстрілювати позиції українських військ в зоні АТО з мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Один раз застосували реактивну систему залпового вогню Град. Про це у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

Зі стрілецької зброї обстріляли Нікішино, а з автоматичного гранатомету – Донецький аеропорт та Чернухіно. Під мінометні обстріли потрапили населені пункти – Гранітне, Майорськ, Ленінське. В районі села Шуми терористи використали як міномети, так і реактивну систему "Град".

У Мар'їнці, що на Донеччині відбулося народне віче, на яке запрошено і військовослужбовців Збройних Сил України. На заході обговорили питання відновлювання інфраструктури населеного пункту. Було оголошено, що розпочато виплату матеріальної допомоги на відновлення пошкоджених будинків. ЇЇ вже отримали 80 сімей. Також на віче йшлося про те, що до Нового року планується відновити теплопостачання.

Зараз ви читаєте новину «Терористи знову почали обстріли з "Градів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі