вівторок, 06 березня 2018 15:13

Стало відомо про зйомки нового "Термінатора"

  Кадр з фільму "Термінатор"
Кадр з фільму "Термінатор"

Американський актор Арнольд Шварценеґґер стане головним героєм нового серіалу Outrider. Тепер стало відомо ще про один проект. Влітку 2018 року стартують зйомки нового фільму "Термінатор".

"Ми приступаємо до зйомок шостого "Термінатора" в червні цього року, а завершимо приблизно в жовтні. Я беру участь в цьому проекті. Знову виконаю роль Термінатора Т-800. Упевнений, що на чолі з Тімом Міллером у нас вийде крутий фільм. Джеймс Кемерон в деякому роді курирує виробництво", - розповів в інтерв'ю фанатському ресурсу The Arnold Fans Шварценеґґер, передає segodnya.ua.

Сюжет фільму не уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автори "Чорного дзеркала" анонсували вихід нового сезону серіалу

Microsoft Bing - пошукова система, яка передбачила лауреатів кінопремії "Оскар" за 5 днів до оголошення її переможців. Церемонія нагородження відбулася в Лос-Анджелесі в ніч 5 березня. Штучний інтелект назвав ймовірних переможців у 17 номінаціях. 16 припущень збіглися з реальними результатами.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо про зйомки нового "Термінатора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі