пʼятниця, 12 квітня 2019 21:45

Стало відомо, хто зіграє Бетмена

Автор: twitter.com
  Бетмена в серіалі "Титани" зіграє Ієн Глен, виконавець ролі Джори Мормонта у "Грі престолів"
Бетмена в серіалі "Титани" зіграє Ієн Глен, виконавець ролі Джори Мормонта у "Грі престолів"

Шотландський актор Ієн Глен зіграє Бетмена в американському серіалі "Титани". Він з'явиться у другому сезоні супергеройського шоу на основі коміксів видавництва DC Comics. Про це повідомляє портал Deadline.

Серіал розповідає про команду молодих супергероїв Титанів. Їхнім лідером стає детектив Дік Ґрейсон, який щоночі в костюмі й масці бореться зі злочинцями під псевдонімом Робін. Він - вихованець і колишній напарник мільярдера Брюса Вейна, відомого під псевдонімом Бетмен. Разом з інопланетянкою Старфаєр та Біст Боєм - хлопцем, який може перетворюватися на тварин, - вони мають захистити дівчину Рейчел Рот. Вона має демонічні сили, і її переслідує культ, за сюжетом.

У другому сезоні буде Бетмен літнього віку, який усе ще продовжує захищати від злочинності вигадане місто Ґотем. А також намагається налагодити взаємини з Діком Ґрейсоном. Брюс Вейн став його опікуном після того, як батьків хлопця було вбито, і навчив його супергеройським навичкам. Згодом Дік покинув наставника й почав сольну кар'єру.

Ієн Глен - виконавець ролі Джори Мормонта у фентезі-серіалі "Гра престолів". Також грав Гамлета у трагікомедії "Розенкранц і Гільденстерн мертві" та Річарда I Левове Серце в історичній драмі "Царство небесне". Знімався в серіалах "Доктор Хто", "Борджіа", "Абатство Даунтон". 1990 року на Берлінському кінофестивалі здобув приз "Срібний ведмідь" за найкращу акторську роботу у фільмі "Німий крик". Крім того, грав у таких театральних виставах, як "Гамлет", "Макбет", "Генріх V", "Король Лір", "Коріолан" - за Шекспіром.

Другий сезон "Титанів" вийде наприкінці року на стрімінговому сервісі DC Universe. Також у продовженні з'являться персонажі Супербой і Дезстроук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм про підлітка-супергероя

Перший сезон серіалу "Титани" виходив у жовтні-грудні 2018-го. Складався з 11 епізодів. У січні цього року шоу з'явилося на стрімінговому сервісі Netflix. Головну роль грає австралійський актор Брентон Твейтс.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто зіграє Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі