понеділок, 13 лютого 2017 15:58

Співачка Адель отримала п'ять премій "Ґреммі"

Співачка Адель отримала п'ять премій "Ґреммі"

Британська співачка Адель отримала п'ять статуеток-грамофонів на 59-й американській музичній церемонії "Ґреммі". Присудили премії у номінаціях "краще сольне виконання" композиції Hello, "запис року", "кращий поп-вокальний альбом" та "найкраща пісня". Платівку "25", до якої увійшла Hello, також визнали найкращою. Про це повідомляють на офіційному сайті премії.

Також під час церемонії Адель заспівала пісню Fastlove в пам'ять про співака Джорджа Майкла. Він помер у грудні минулого року. Під час виконання вона не стримала сліз. Вибачилася перед глядачами і почала заново.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "П'ятдесят відтінків темряви" - у лідерах прокату

Американська співачка Бейонсе отримала дві "Ґреммі". В номінації "краще музичне відео" за кліп на композицію Formation та "найкращий urban contemporary альбом". Ним стала шоста студійна платівка Lemonade. Цього року Бейонсе висували на 9 номінацій.

"Альбом року для мене – Lemonade. Він чудовий і добре продуманий. В ньому відчувається душа", - сказала Адель про диск Бейонсе.

Британський рок-співак Девід Боуї отримав посмертно п'ять "Ґреммі". Зокрема за останній альбом Blackstar. Він вийшов за два дні до смерті Боуї у січні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Адель отримала п'ять премій "Ґреммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі