понеділок, 19 листопада 2018 18:09

Що буде, якщо всі виїдуть з України

Що буде, якщо всі виїдуть з України
У прокат виходить фільм Корнія Грицюка "2020. Безлюдна країна" Фото: YouTube

У прокат виходить фільм Корнія Грицюка "2020. Безлюдна країна".

За сюжетом після підписання угод з Євросоюзом і відкриття кордонів усе населення залишає Україну. Молодий режисер з Канади українського походження приїжджає сюди. Хоче знайти хоч когось, хто залишився. 8 людей розповідають про причини, що не дали їм покинути Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа презервативів і трішки кохання: огляд фільму "DZIDZIO Перший раз"

Серед них модель, що мріє представити країну на всесвітньому конкурсі краси. Оскільки більше нікого нема, то її беруть туди автоматично. В Одесі залишився вчений, що створює роботів. Мріє створити першу державу, повністю ними заселену. Ще режисер знайшов китайця. По наказу своєї влади, він досліджує придатність наших земель до заселення співгромадянами. Жаліється, що довгий час не бачив жінок. Бухгалтер Олена вирішила переписати все майно в країні, на випадок, якщо хтось повернеться. Бойовик з Донбасу блукає пустими вулицями. Шукає українців, яких хоче вбити. Не вірить, що всі поїхали. І війни на Донбасі теж нема, бо всі його товариші повернулись до Росії.

Прем`єра стрічки відбулась на КМКФ "Молодість" 29 травня 2018-го Міжнародна прем'єра фільму відбулася на кінофестивалі у Котбусі. Фільм виходить у обмежений прокат 22 листопада у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Сумах.

У мережі з'явився трейлер української комедії "11 дітей із Моршина" режисера Аркадія Непиталюка.

Зараз ви читаєте новину «Що буде, якщо всі виїдуть з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі