понеділок, 25 червня 2018 19:25

Серіал "Школа" отримає книжкову версію

Серіал "Школа" отримає книжкову версію
Лола із серіалу "Школа" стане героїнею книги. Фото: ТСН

Письменниця та критик дитячої літеритури Ольга Купріян написала книжку "Щоденник Лоли" на основі підліткового серіалу "Школа", який показує телеканал "1+1".

"Ця книжка - приквел, у ній ідеться про події досеріального періоду, про рік із життя десятикласниці Лоли, - проанонсувала видання його авторка. - Ця героїня страшенно вас біситиме, обіцяю. Але мені б також хотілося, щоб ви їй місцями співчували й навіть, може, трошечки полюбили".

За сюжетом, Лола - інтернет-блогер, найпопулярніша дівчина у школі. Купріян зазначила, що про обставини, у яких опинилася героїня, вона розповість пізніше.

Книжка вийде у видавництві "Книголав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена нових акторів серіалу "Школа"

Серіал "Школа" - перший україномовний серіал про проблеми сучасних підлітків. Для написання сценарію серіалу "Школа" автори використали реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їхніми батьками. Перший сезон вийшов взимку 2018-го. Другий планують показати восени цього року.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Школа" отримає книжкову версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі