понеділок, 08 квітня 2019 15:35

Сергій Жадан випустив першу пісню нового альбому

Автор: karabas.live
  Сергій Жадан і Юхим Чупахін представили першу спільну пісню "З Шепоту і Жаги". Авторкою обкладинки стала художниця Аліна Гаєва
Сергій Жадан і Юхим Чупахін представили першу спільну пісню "З Шепоту і Жаги". Авторкою обкладинки стала художниця Аліна Гаєва

Письменник і музикант Сергій Жадан та джазмен Юхим Чупахін випустили пісню "З Шепоту і Жаги". Це перший сингл їхнього спільного проекту Zhadan&Fima. Ввійде до альбому "Місіонери".

Композиція "З Шепоту і Жаги" є дебютною роботою дуету Zhadan&Fima. Автор тексту і соліст - Сергій Жадан. Музику написав Юхим Чупахін.

Їхній перший альбом "Місіонери" вже записано. Музиканти викладуть його для прослуховування "ближчим часом". Про це Жадан повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Цього тижня прем'єра альбому відбудеться в Українському музеї в Нью-Йорку, США. 11 травня дует презентує "Місіонерів" у Відні, Австрія.

"Нашому тандему з Сергієм вже більш як 2 роки, - розповідає Юхим Чупахін інтернет-журналу Karabas LIVE. - Ми кожного квітня граємо у Нью-Йорку, де я живу. Цю традицію заснувала українська режисерка, поетеса та перекладачка Вірляна Ткач, яка теж живе тут. Після Нью-Йорка ми цьогоріч поїдемо з концертом ще у Філадельфію. А травневий концерт у Відні відбудеться у рамках фестивалю Ustream, який робить Саша Саєнко. Це крутий шоукейс сучасного українського мистецтва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудеться День вуличної музики

Юхим Чупахін - піаніст, аранжувальник і композитор із Кривого Рогу. Музичну кар'єру розпочав 2005 року. 2007-го заснував джазовий проект Acoustic Quartet. Живе в Нью-Йорку. Співпрацював із Сергієм Бабкіним, Святославом Вакарчуком, Джамалою. Написав музику до фільму "Дике поле" за романом Жадана "Ворошиловград".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Жадан випустив першу пісню нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі