пʼятниця, 27 квітня 2007 17:21

Сердючка займе 5-10 місце на "Євробаченні" - експерти

Сердючка займе 5-10 місце на "Євробаченні" - експерти
Компанія CFC Consulting, що працює в галузі PR- і стратегічних комунікацій, і яка була офіційним PR-Партнером міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2005" у Києві, прогнозує, що представник України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2007" Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) займе 5-10 місце.

Про це повідомив виконавчий директор CFC Consulting Костянтин Грідін.

"Що стосується Андрія Данилка, то наш прогноз щодо його виступу, це місце з 5 по 10. Це дуже високе місце, що базується на оригінальності пісні й на його вмінні поводитися поза сценою", - сказав він.

Відповідно до його слів, український образ, який створив Андрій Данилко, є гарним представленням України на "Євробаченні".

Грідін також повідомив, що після закінчення національних фіналів Вєрку Сердючку почали порівнювати із представником Данії на "Євробаченні-2007" співаком-трансвеститом Пітером Андерсеном (DQ).

"Але за оригінальністю пісні Андрій Данилко зараз набагато попереду свого датського конкурента", - підкреслив при цьому він.

При цьому він висловив співчуття із приводу того, що цього року більшість учасників конкурсу сконцентрувалися на класичному виконанні пісень у стилі "поп".

Проаналізувавши пісні учасників "Євробачення-2007", компанія CFC Consulting також спрогнозувала, що фаворитами конкурсу в цьому році стануть представники Мальти, Білорусі, Росії й Швейцарії.

"Я думаю також, що високі місця займуть Швеція й Сербія", - сказав також він, передає Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Сердючка займе 5-10 місце на "Євробаченні" - експерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі