четвер, 03 січня 2019 15:25

Секс-терапія для підлітків: Netflix показав трейлер нового серіалу

Секс-терапія для підлітків: Netflix  показав трейлер нового серіалу
Netflix показав трейлер серіалу "Сексуальне виховання". фото: YouTube

Стрімінговий сервіс Netflix випустив трейлер серіалу для підлітків "Сексуальне виховання". Він вийде 11 січня і матиме 8 серій.

Шоу розповідає про незайманого юнака Отиса Томпсона, мама якого спеціалізується на секс-терапії. Набравшись від неї досвіду спілкування з пацієнтами, Отіс вирішує створити в своїй школі підпільну клініку секс-терапії. Кожен бажаючий підліток може прийти до неї і обговорити своє інтимне життя. Паралельно друзі Отіса вирішують заробити на цій діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер нової української комедії

Режисерами серіалу виступили Бен Тейлор і Кейт Херрон. Головні ролі виконали Аса Баттерфілд та Джилліан Андерсон. Також у стрічці знялися молоді актори Нкуті Гатва і Емма Маккі.

Канал HBO виклав трейлер політичної драми "Брекзит" про вихід Великої Британії з Євросоюзу. Головну роль у стрічці виконує Бенедикт Камбербетч. Грає політика Домініка Каммінгса – одного з керівників проекту Vote Leave та ідейного натхненника кампанії Brexit.

Зараз ви читаєте новину «Секс-терапія для підлітків: Netflix показав трейлер нового серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі