понеділок, 04 лютого 2019 16:51

Розповідь служниці: в мережі з'явився трейлер третього сезону

Автор: YouTube
  Розповідь служниці: в мережі з'явився трейлер третього сезону
Розповідь служниці: в мережі з'явився трейлер третього сезону

Тільки недавно кіномани чекали виходу другого сезону серіалу "Розповідь служниці", як не за горами вже і прем'єра третього сезону.

Відзначимо, що другий сезон не був прямим продовженням "Розповідь служниці", а його приквелом, що розповідає передісторію героїв, пише Сегодня.

Третій сезон також буде зніматися за творами Етвуд, але в цей раз невідомо, який поворот візьмуть події, і про що буде сезон.

Шоураннер натхнений успіхами серіалу і обіцяє 10 сезонів серіалу.

Крім цього, в третьому сезоні Бредлі Уітфорд повернеться в третьому сезоні в ролі командувача Лоуренса, після того, як він допоміг Емілі втекти. Лідія після нападу Емілі залишилася живою.

Третій сезон серіалу "Розповідь Служниці" виходить на екрани 25 квітня 2019 року.

Стрімінговий сервіс Hulu скористався популярністю "Супербоула" і у перерві матчу канал показав рекламу серіалу "Розповідь служниці". Автори реклами надихнулися передвиборчою кампанією Рональда Рейгана "Ранок в Америці" 1980-х, пише Depo.ua.

Голос за кадром вимовляє: "В Америці знову ранок. Сьогодні на роботу піде більше жінок, ніж будь-коли в історії нашої країни. У цьому році в щасливих і здорових сім'ях народжуються десятки дітей. Знову настав ранок. Знову ранок".

Після цього ідилію перериває голос Елізабет Мосс, виконавиці головної ролі Джун. Вона каже, що Америці пора прокинутися, так як ранок закінчився. В цей час на екрані відбувається повстання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Крути 1918" знімали при температурі -20

Один із найбільш культових серіалів 90-х "Беверлі-Хіллз 90210" дійсно знову з'явиться на екранах.

Він буде у вигляді ребута, про це повідомила актриса Торі Спеллінг, виконавиця ролі Донни.

За словами актриси, зйомки серіалу йдуть у всю і все дуже раді такому возз'єднанню.

Зараз ви читаєте новину «Розповідь служниці: в мережі з'явився трейлер третього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі