четвер, 13 листопада 2014 15:35

Російський письменник засудив візит Маріо Варгаса Льоси в Україну

Російський письменник засудив візит Маріо Варгаса Льоси в Україну

У своєму блозі на сторінках одного з популярних сайтів одіозний російський письменник, політик Едуард Лимонов засудив візит Нобелівського лауреата з літератури Маріо Варгаса Льоси до Києва.Про це повідомляє Cultprostir.

Крім того, Лимонов висловився на підтримку дій Путіна на Донбасі :

"Перуанець не розуміє − йому в школі не викладали, а сам він, ймовірно, не цікавився, − що по обидві сторони від російсько-українського кордону в Донбасі живуть одні й ті ж люди, південноруський тип, що говорять тією ж говіркою, що й населення російського Краснодарського краю, Ставропольського краю і Ростовської області. Що ці люди повстали проти того ультранаціоналістичного режиму, який прийшов до влади в Києві 22 лютого в результаті насильства на майдані, оскільки правильно вирішили, що такий режим становить загрозу для життя та існування їх самих та їхніх сімей. Путін тут вторинний, якщо він і допомагає Донбасу, то допомагає недостатньо".

Едуард Лимонов звинуватив перуанського письменника в тому, що він став на сторону "вбивць і карателів", зауваживши, що Нобелівська премія з літератури давно знецінилась.

Зараз ви читаєте новину «Російський письменник засудив візит Маріо Варгаса Льоси в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі