четвер, 11 жовтня 2012 11:49

Рок-гурт "The Rolling Stones" випускає нову пісню - першу за останні сім років

Рок-гурт "The Rolling Stones" випускає нову пісню - першу за останні сім років
фото: www.itar-tass.com

Знаменита британська рок-група "Роллінг стоунз", що відзначає в нинішньому році своє 50-річчя, випускає сьогодні нову пісню. Цей сингл стане їх першим записом за останні сім років.

Про це повідомляє музична компанія "Юніверсал", що видає записи групи.

Пісня під назвою "Рок і Морок" ("Doom and Gloom") була записана нинішнім літом в Парижі і увійде в черговий збірник вибраних пісень "роллінгів" під назвою "Гррр!" ("Grrr!"). Альбом побачить світ 12 листопада. У нього буде включена і ще одна нова пісня команди - "One Last Shot".

Останній студійний альбом "Роллінг стоунз" - "Bigger Bang" - вийшов у 2005 році. У 2008 році група випустила концертний альбом "Shine A Light" - саунтрек однойменного документального фільму, знятого режисером Мартіном Скорсезе.

Американський саксофоніст Боббі Кіз, неодноразово виступав з "Роллінг стоунз" і записував з нею альбоми, заявив, що група має намір в листопаді виступити з двома концертами в Лондоні. За даними преси, вони повинні відбутися 25 і 29 листопада, але ця інформація поки не підтверджена офіційно представниками групи.

Після концертів у Британії "Роллінг стоунз" мають намір відправитися в США. Саксофоніст заявив, що спілкуючиь з членами групи у нього склалося враження, що ця серія концертів може стати останньою в історії "Роллінг стоунз". "Реальність така, що поїзд дуже швидко підходить до останньої станції", - сказав Боббі Кіз.

Зараз ви читаєте новину «Рок-гурт "The Rolling Stones" випускає нову пісню - першу за останні сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі