понеділок, 08 квітня 2019 11:16

Реперка Alyona Alyona випустила дебютний альбом

Автор: itunes.apple.com
  Вийшов перший альбом реп-виконавиці Alyona Alyona
Вийшов перший альбом реп-виконавиці Alyona Alyona

Реперка Alyona Alyona випустила дебютний альбом "Пушка". Складається з 13-ти треків, серед яких є представлені раніше хіти "Голови", "Вiдчиняй" і "Залишаю свій дім", а також фіт зі співачкою Аліною Паш.

"Це просто "Пушка". Вона може гриміти звiдусiль, надихати та мотивувати, розривати зсередини, торкатися найпотаємнiших куточкiв душi. У цi 13 ядер я вклала частку себе i маю намiр розкачати ними всiх", - ідеться в описі альбому.

Головною композицією виконавиця вважає "Відчиняй". Називає її гімном поколінню.

"Мені дуже подобається час, у якому я живу, - каже Alyona Alyona в інтерв'ю Apple Music. - Набагато більше стало жінок у хіп-хопі. Їхній реп став качовішим, а тематика - ближчою до людей: читають не лише про любов або щось сумне. Більше вайбу, більше настрою. Зараз розквіт жіночого репу, і це класно.

Моє покоління не жило в Радянському Союзі. У нас інші цінності - не такі, як у наших батьків. Маючи свій досвід за плечима, ми маємо зробити висновок, що ми - інші, ми інакше маємо розвиватися, розвивати наше суспільство та країну. Я пишаюся, захоплююся своїм поколінням. Ми прийшли і будемо творити свою історію".

Одночасно з релізом альбому реперка випустила кліп на титульну пісню "Пушка". Зйомки відбувалися в Берліні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов найочікуваніший музичний альбом

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Альона Савраненко. Народилася 1991 року в Капітанівці на Кіровоградщині. Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Працювала в дитсадках на Київщині. Почала музичну кар'єру в жовтні 2018 року, випустивши кліп на пісню "Рибки". Протягом наступних місяців представила кліпи "Рибки 2", "Голови", "Відчиняй", "Залишаю свій дім". Найпопулярнішим із них став кліп "Залишаю свій дім". Набрав 2,7 млн переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Реперка Alyona Alyona випустила дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі