субота, 30 травня 2020 18:12

Триває конкурс "#Вірш_у_кадрі" від "Форуму видавців"

Триває конкурс "#Вірш_у_кадрі" від  "Форуму видавців"
Львівський BookForum оголошує конкурс читців поезії #Вірш_у_кадрі. Фото bookforum.ua

З 27 травня по 22 червня 2020 року львівський книжковий фестиваль "Форум видавців" спільно з книжковими блогерами: Іриною Юрченко, Тетяною Морарь та Лілією Гордієнко проводить конкурс читців #Вірш_у_кадрі. Учасники віком від 18 до 102 років обирають україномовний вірш на тему "Кохання" та викладають відео у мережах Fecebook, Instagram чи YouTube з хештегами: #Вірш_у_кадрі, #Knygomania, #Книгоманія, #ФорумВидавців.

"Це чудова мотивація для тих, хто любить декламувати поезію. Заграла кров, відчула азарт і вже почала шукати можливість зняти якісне відео. Цікаво, що кожен учасник може подати не більше п'яти роликів. Отже, є можливість і на людей подивитись і себе показати. Тим паче переможець отримає сувенірну продукцію BookForum. Такої футболки я ще не маю", - коментує ініціативу багатократна переможниця конкурсів читців поезії Тараса Шевченка первомайчанка Еліза Солодка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменник розповів з який авторів починати знайомство з українською фантастикою, яких творів черкати після епідемії, та про книжкові новинки

Найкращого читця поезії обере журі. При оцінюванні враховуватимуть: відповідність темі, креативний підхід, формат подачі та загальне враження від відеоролика.

10 "Книжковий Арсенал", що мав відбутися 20-24 травня 2020 перенесли на кінець серпня. У зв'язку з епідемією коронавірусу. 27-й львівський "Форум видавців" відбудеться в заплановані строки — з 16 по 20 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Триває конкурс "#Вірш_у_кадрі" від "Форуму видавців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі