понеділок, 16 вересня 2013 09:21

Про чарівний світ Гаррі Поттера знімуть новий фільм

  Обкладинка книги «Фантастичні звірі і місця їхнього проживання»
Обкладинка книги «Фантастичні звірі і місця їхнього проживання»

Студія Warner Bros. анонсувала серію фільмів по книзі Джоан Роулінг "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання". Сценарій першого фільму серії напише сама письменниця. Ця робота стане її дебютом в якості сценариста. Письменниця заявила, що, коли Warner Bros. запропонували їй екранізувати книгу, вона просто не могла уявити, що сценаристом стане якийсь інший автор.

"Фантастичні звірі і місця їхнього проживання" - одна з книг, написаних Роулінг на додаток до серії про Гаррі Поттера. За підручником з такою назвою навчаються герої поттеріани. Головним героєм нових фільмів стане Ньют Скамандер - вигаданий автор підручника. Сама Роулінг заявила, що давно планувала розвинути історію цього персонажа.

Роулінг сказала, що фільми про фантастичних чудовиськ не будуть сиквелами до "Гаррі Поттера". Події в нових картинах, тим не менш, розгортаються в тому ж магічному всісвіті. Дія першого фільму, за словами Роулінг, розпочнеться в Нью-Йорку за 70 років до історії про Гаррі Поттера.

Серія фільмів про Гаррі Поттера завершилася в 2011 році стрічкою "Гаррі Поттер та Дари Смерті: Частина 2". Усього було знято вісім картин за сімома книгами. Екранізацією всієї серії займалася компанія Warner Bros., Роулінг виступала консультантом при створенні всіх фільмів. Франшиза стала найприбутковішою кіносерією в історії кіно, зібравши в світовому прокаті 7,7 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Про чарівний світ Гаррі Поттера знімуть новий фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі