четвер, 18 травня 2017 21:45

Відвідувачі дитячого книжкового форуму стануть супергероями

Відвідувачі дитячого книжкового форуму стануть супергероями
Стартує 10 дитячий форум, на якому відвідувачі зможуть стати супергероями. Фото: Прес-служба

1-4 червня у Львові відбудеться один з найбільших в Україні фестивалів, присвячених дитячому розвиткові і розвагам — 10 Дитячий форум. Головною темою цього року стала "Космос, наука і технології, екологія".

На відвідувачів чекають понад 500 заходів за 4 дні. А також 50 тисяч нових дитячих книжок та ігор від 50 видавництв. У програмі — ярмарок, Всеукраїнський фестиваль дитячого читання "Книгоманія", а також просторова гра-квест, що поєднала літературну програму з науково-пізнавальними й мистецькими майстер-класами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома українська письменниця написала книгу для дітей

За легендою багато років тому людство почало викидати сміття поза межі Землі. За кілька століть його зібралося так багато, що це сміттєзвалище може вибухнути. Врятувати космос можуть тільки діти. Для цього потрібно буде пройти випробування на 12 планетах і здобути суперсили.

"Приділяємо особливу увагу залученню дітей і підлітків із соціально вразливих категорій. А саме з сільської місцевості, без батьківського піклування, переселенців та дітей з особливими потребами", - кажуть організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яких книг бракує українським дітям

Понад 70 письменників, літературних діячів та митців із 23 країн стануть гостями міжнародної програми VII Книжкового Арсеналу. Закордонними гостями й учасниками Дитячої програми стануть один із найвизначніших швейцарських письменників сучасності Франц Голер, відома шведська ілюстраторка Анна Хьоґлунд, авторка дитячих книжок з Норвегії А. Аудгільд Сульберґ, польська письменниця, поет, педагог і художниця Катажина Ририх, авторка книжок для дорослих і дітей з Великої Британії Кет Везеріл.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачі дитячого книжкового форуму стануть супергероями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі